Norrköping arrangerar årets Abgar U´Komos Fotbollsturnering

0

Varje år arrangerar Syrianska Arameiska Ungdomsförbundet (SAUF) sin mycket populära fotbollsturnering, upkallad efter den arameiska konungen Abgar U´Komo. Årets turnering arrangeras av en av förbundets lokalföreningar i Norrköping den 25 februari.

Abgar U´Komos Fotbollsturnering som detta år hålls i Norrköping, Brånnestad. Turneringen startar 10:00 den 25 februari och dagen avslutas med en ungdomsfest i festlokalen vid S:t Kyriakos Syrisk Ortodoxa Kyrka. Under festen kommer den unga sångaren Michel Yaman från Nederländerna att uppträda.

Den årliga fotbollsturneringen har i SAUFs historia varit ett av de mest populära och uppskattade evenemangen som förbundet arrangerar och brukar locka hundratals ungdomar varje år.

Är man intresserad av att anmäla ett lag till turneringen så kan man göra det på www.sauf.nu/fotboll, där man också kan läsa mer om regler och annan information rörande evenemanget. Sista anmälningsdag är 17 februari.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Print this pageEmail this to someone

INGA KOMMENTARER

Välkommen att kommentera på Bahro Suryoyo! Din kommentar blir synlig först efter att en modetrator har godkänt den enligt våra villkor för kommentarer.

Kontrollfråga * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.