Sweet Comedy Club skänker en del av sin vinst till #ProjectHope

Sweet Comedy Club är en ny Stand-Up klubb där de bjuder in några av Sveriges bästa komiker. De håller till på Elite Grand Hotel i Norrköping och på Elite Palace Hotel i Stockholm.

Sweet Comedy Club blir en lite annorlunda stand-up klubb än alla traditionella. De skänker nämligen 10% av all vinst till olika hjälporganisationer. Alla gäster får även godis i entrèn som man får mumsa på, därav namnet Sweet Comedy.

Först ut på Sweet Comedy under våren 2016 är Soran Ismail med support av Ahmed Berhan torsdag den 25 februari i Norrköping och lördag den 27 februari i Stockholm där Soran får support av Patrik Larsson.

– Med tanke på allt som händer runt om i världen så känner jag att jag vill dela med mig av kakan till de som behöver den minst lika mycket som oss, om inte mer. Självklart är detta endast genomförbart genom att folk kommer och kollar. Innan jag släppte ut detta i press blev första showen nästan slutsåld efter ett par veckor bara via mina kanaler. Man gör något gott och får gott tillbaka, i detta form blir det humor och godis, säger Augin Damar som driver Sweet Comedy.

Denna säsong har Augin valt att skänka pengarna till #Projecthope, en hjälporganisation som i dagsläget hjälper utsatta syrianer (araméer) i Syrien och Jordanien, då det är något som ligger honom personligen väldigt nära.

– Jag tycker att det är ett väldigt fint projekt och ett projekt där man vet att pengarna verkligen hamnar i rätt händer, säger Augin.

Biljetter till showerna finns att köpa på Ticnet.

#ProjectHope omnämns i tidningen ”Vi i Vasastan” som kom ut i fredags. Läs om det här: http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/skynda-en-biljett-kvar-till-forsta-showen-pa-vasastans-nya-humorklubb/aRKpao!Q0tV5@bVIdCMR84Uacea1Q/

Läs mer om #ProjectHope här:
https://www.facebook.com/SupportProjectHope