Ny era för Bahro.nu

Efter ett omfattande arbete under lång tid så kan vi med glädje presentera helt nya bahro.nu. Den största förändringen är inte den uppfräschade designen, utan att tidningen från och med nu kommer att vara internationell.

I menyn ses från och med idag en brittisk flagga vilket innebär just vad man kan anta att det gör. Kommande artiklar kommer gå att läsa på både svenska och engelska och detta möjliggör att hemsidan kommer att kunna vara en del av människors liv runt hela världen. Det möjliggör en delaktighet från den syrianska (arameiska) diasporan men också folkgruppens ursprungsländer.

Vi hoppas att ni läsare ska känna att Bahro.nu är en självklar del av er vardag och fungerar som en modern och komplett röst media för allt som berör syrianerna. Vi uppskattar alla tips ni har till redaktionen att skriva om och hör gärna vad ni vill se mer av på nättidningen. Vi stänger inte heller några dörrar för dig som själv är intresserad av att skriva för tidningen och ni når redaktionen på info@bahro.nu i alla ärenden. Vi hoppas att vi tillsammans med er kan nå nya höjder när det kommer till media och kommunikation för det syrianska folket och det största stödet ni kan ge Bahro.nu är helt enkelt att läsa och dela det som publiceras.

Vi erbjuder även annonsplacering om du som företagare eller marknadsansvarig känner att du vill nå vår målgrupp. Värderingarna och grunden som nättidningen vilar på är detsamma som det Syrianska-Arameiska Ungdomsförbundets (SAUFs) då det är förbundet som driver sidan och det ligger således inga privata intressen bakom nättidningen. Den är skapad av folket för folket och eventuella donationer eller annonsintäkter återinvesteras i nättidningen eller annan verksamhet som gynnar ungdomen.

Vi ser fram emot att höra er respons och att tillsammans med er läsare skapa en familjär och unik närvaro i den digitala världen för det syrianska folket!